maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kuvakooste: Asuja osa 2

 Toiset ovat ehkä jo huomanneet mutta tuossa hiukan ylempänä olevassa palkissa on uusi juttu, Blogikirppis! Laittelin tännekkin myyntiin itselle ylimääräiseksi jääneet releet joten jos löytyy jotain omaa silmää miellyttävää niin viestiä sinne. :)

Tässä toinen erä kuva koostetta mutta tässä on sitten kaikki, ehkä 1 päivitys hiustenvärjäyksistä ja meikeistä jossakin vaiheessa mutta sitten on homma ajantasalla.

BOLERO: Queen Of Darkness (Goottikirppis)
TOPPI: - (Second Hand)
HAME: Hand Made (Goottikirppis)

Rakastan boleroita, yksinkertaisesti vain niin helppoja vaatteita, voi yhdistää melkein mihin tahansa ja saa kevyemmän lookin kuin hupparilla. Tässä bolerossa on harmaa hämisseitti printti, näkyy vain huonosti kuvassa.
Yleisesti ottaen en suosi tuubitoppeja, eivät oikein istu omalle rintamukselle, mutta tämä oli aikoinaan vain samettisen printtinsä takia niin söötti että sorruin. ^^ Lähinnä tätä kuitenkin käytin vain kesällä kotona viileämpänä paitana tai silloin kun tuota tatuointiani piti parannella.
Tämä on ainut omistamani läppähame tällä hetkellä, tuntuu liikenteessä yllättäen olemaan aina liian pieniä kokoja. (eikö lihavammat naiset saa tahtoa vilautella säärtä?)
Liekkikuviot ovat nahkaa, samoin sivuilla olleiden kummareiden tilalle vaihdoin tekonahkaiset kaistaleet. Tuo helman nahka on todella paksua joten toimii hyvänä painona ja estää tuulta heiluttelemasta hametta Marilyn tyyliin. :D
Kuten ehkä olette huomanneet, pompin suurimman osan ajastani paljain jaloin, en ole koskaan ollut sukkien ystävä. :D Tykkään tunnustella missä tepastelen.

PAITA: Darkside (Nitrobabe)
TPAITA: Cupcake Cult (BackStreet)
SUKKIKSET: (BackStreet)
KENGÄT: Demonia (Goottikirppis)

Paita taitaa olla ainut vaate mitä koskaan löysin Nitrobabesta, niiden valikoima oli turhan fiftaria omaan makuun. Nykyään kauppa onkin jo lopettanut kun ei menestys ollut kovin hyvä.
Edelleen jaksan kyllä harmitella sitä että Backstreet lähti Tampereelta, kävin siellä hyvin usein (olin VIP asiakas) ja tykkäsin mahdollisuudesta sovittaa vaatteita ennen ostamista. Itse olen niin ihmeellisen kokoinen, (iso rinnus ja lantio, kapoinen vyötärö ja yltiö pitkät ja kapoiset raajat) niin vaatteita on oikeasti kamala ostaa ihan sokkona jostain nettikaupasta kun eri merkkien mitoituksetkin vaihtelee niin kauheasti! Omaasta vaatekaapistakin kun löytyy itselle isoa S kokoa ja taas turhan pientä XL kokoa, yritä siinä sitten ilman sovitusta tai edes mittoja ostaa mitään. Tämä on yksi syy siihen miksi tykkään ostaa Goottikirppikseltä, eBaysta ym, yleensä saa tarkat mitat vaatteista kun vain kysyy, ei tarvitse lähettää miljoonaa sähköpostia ja todeta vastauksen olevan kaikkea muuta kuin sitä mitä kysyin. Mutta Backstreet takaisin Tampereelle!
Cupcake Cultin vaatteet on ihania! Varsinkin eräs huppari jota en ole vielä saanut edes kuvatuksi on yksi suuri rakkauteni josta tulen niin hehkuttamaan täällä kunhan se pääsee kuvattavaksi. ^^ Nykyään CCCn printit tuntuvat kyllä olevan yltiövärikkäitä, itse kun suosin näitä vähemmän maalikaupan räjähdyksen jäljiltä olevan näköisiä.

 BOLERO: - (Second hand)
TPAITA: Lip Service - Lick My Lycra (Goottikirppis)
HOUSUT: Dead Threads (Second Hand)

Bolero, yllättävää. :D  Tuo oli vielä lastenkokoa mutta hyvin meni mullekkin kun olin vielä M kokoinen.
Tpaita esiteltiin aiemmassa lippyn päivityksestä joten skippaan sen nyt.
Housut.. nämä olivat löytö Valkeakosken kirpparilta! Kerrankin löysin sieltä jotain goottityylistä joka vielä mahtui päälle. Ovat itseasiassa vähän isot mutta emme anna sen häiritä, näissä on onneksi kiristysnarut vyöäröllä ja vyö on keksitty. Ovat siis miesten housut mutta ihanat lököhousut näin naisen päällä. Aina välillä on kiva pitää housuja jotka ei kiristä mistään, jotka tuntuvat lähinnä siltä kuin päällä olisi pelkkä vyö kun lahkeita ei tunne ollenkaan.

 HUPPARI: Evil Fairies (Goottikirppis)
HOUSUT: Mercy (Fida)

Harvinaisen valkoinen huppari miulle, tämän takia tätä tulee pidettyä harmillisen vähän, olis kiva vaihtaa tää koko mustaan versioon. Housujen raidat ei luonnossa ollut noin vahvat, tuossa oli haaleat tupla raidat. Perinteisesti vain Mercyn housut ovat taas hirvittävän lyhyet eikä lahkeiden päärmeiden purkaminenkaan pelastanut asiaa. Yhdet toiset mercyn housut jotka olivat välissä omistuksessani vai sentäs vielä pidennettyä mutta materiaali oli niin totaallisen karvaimuri että luovuin niistä. Harmillista koska mercyllä on useita ihan nättejä housuja.
 
TPAITA: Cupcake Cult (eBay)
HOUSUT: Queen Of Darkness (Goottikirppis)
KENGÄT: Demonia Kera (Goottikirppis)

Bite Me! Yltiö söpö lepakko paita Cupcake cultilta. ^^^Ihana, ei voi muuta sanoa. 
Housut... älkää ostako! Todella kauniit, pehmeä materiaali mutta kestivät käytössä tasan 2 käyttö kertaa! Enkä usko että itselleni olisi vain sattunut sekunda kappaleet koska samassa kunnossa olevia yksilöitä olen nähnyt kaupiteltavan. Hiukka vitutti, eivät nimittäin ole mitään halvat housut. Mutta siis ongelma oli että housut ovat latexin tuntuista tekonahkaa eli pinnoitettua kangasta. Tämä pinnoite alkoi kuplia irti pohjakankaastaan! Toisin sanoen kangas repeili ja kului irti vaikka eivät olleet tiukat tai suuren kulutuksen kohteena, olivat päällä yhden Tampereen reissun ja sen jälkeen huomasi jo vian, toisen käytön jälkeen olivat ihan tohjona. Ovat nyt roikkuneet pitkän aikaa henkarissa odottamassa jos keksisin näille jotain tuunaus käyttöä. En suosittele ostamaan näitä, yleensä Queen Of Darknessin vaatteet on hyviä mutta näistä ei saa kuin vitutuksen ja harmaita hiuksia.

 SHORTSIT: Living Dead Souls (Goottikirppis)
SUKKIKSET: - (H&M)
SÄÄRYSTIMET: Hand made (Goottikirppis)

Nämä oli valehtelematta ensimmäiset omistamani shortsit varmaan 10 vuoteen. Olivat vain niin ihanat kauniit että oli pakko ryövätä omaan vaatekaappiin. Yllättävän reilua mitoitusta, Tuossa kun käytin Living Dead Soulsin XL kokoisia housuja niin nämä M kokoiset shortsit meni heittämällä päälle ja olivat lahkeista jopa löysät.
Karvasäärystimet on ihania! Jos ne on hyvin hoidettuja, sellaiset takku möhköiksi vanuttuneet on todella rumat. :D Nämä piti ostaa kun oli kerrankin tarpeeksi pitkät, itse olen sitä mieltä että säärystimien pitää ylettyä polven yläpuolelle tai vähintään polveen, mutta yleensä ne karvasäärystimet mitä kaupasta löytyy yltävät puoleen sääreen, hyvällä säkällä juuri polven alle. Nämä säärystimet ovat nyt myynnissä blogikirppis osiossa koska en tosiaan osaa punaista enää pitää ja sain hommattua mustat tilalle. ^^ Insku kyllä joskus osoittaa turhan suurta halua saada mussuttaa tälläisiä säärystimiä, yleensä tietysti silloin kun ne on mulla jalassa. :P

 MEKKO: Poizen Industries "Siler" (Rockjet)
LEGGINGSIT: Madonna (Goottikirppis)
KENGÄT: New Rock (Goottikirppis)

Ihanan naisellinen yhdistelmä, wetlook rimppakintut ja järeät New Rockin monot. :D Aina ei vain jaksa kauppareissua varten panostaa ja alkaa laittamaan miljoonan soljen kenkiä. 
Poizen Industtriesin vaatteet ovat kyllä aina yhtä yksityisköhtien ilotulitusta, on sirkkoja, solkia, nyöriä, pitsiä ja muita remeleitä muille jakaa! Itseltäni löytyy merkiltä jokunen vaate... :P

Extrana koru kuva. Paljon käytetyn pentagrammi riipukseni olen ostanut pikkuputiikista Tampereen rautatieasemalta. 
Leveä sormus on korvike katkenneelle luokkasormukselle, satuin löytämään nettikaupasta samanlaisen kohtuullisella hinnalla. (vanhan korjaaminen olisi ollut kallista, uusi oli halvempi)
Kapea sormus joka ei tässä paljoa näy, on kihlasormukseni joka tilattiin
Pentagrammi rannekorun tilasin englannista kaupasta nimeltä MoonMaiden  koska en oikeasti löytänyt suomesta sopivaa, enkä edes eBaysta ym, hakusessa oli kuitenkin riittävän pieni koru rimpulaan käteen ja hopeisena, en kovin montaa euroa jostain rihkamakoruista maksa koska nikkeli allergiani reagoi hyvin nopeasti joten huonolla tuurilla, korua saattaa pystyä käyttämään muutaman tunnin. Tuota pentagrammi riipusta (tinaa) sain käyttää monta vuotta ympäri vuorokauden ennen kuin se aiheutti ongelmia.
Sininen helmikoru on muovia, siinä on erittäin huonosti erottuvia kiinalaisia merkkejä. :D Ostettu Goottikirppikseltä.
Kapea hopeinen ranneketju joskus vuonna kilpi ja kypärä porukoiden tuoma tuliainen virosta, lasten ranneketju jossa oli pieniä leppäkerttu riipuksia mutta ne ovat vuosien saatossa kaikki lentäneet pois. Iskä on usein ostanut sieltä tuliaiseksi hopeisia koruja mutta kun hän kerran osti normi rannekorun ja todettiin että ei se pysy mulla kädessä ollenkaan niin ostivat seuraavalla kerralla tämän lasten koon. :D Minkäs tekee kun ranteen ympärys on15cm. 
Piikki rannekorut tilasin halvalla eBaysta aika summassa, ajattelin että ovat muovia niin kuin täällä kaupoissa näkyneet vastaavat mutta osoittautuivatkin metallisiksi. Jonkin aikaa sain käytettyä ennen kuin pinta alkoi kulua ja ihottumaa puhkesi. Onneksi ei ollut kuin parin euron sijoitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti