keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Fit Me, todellakin!

 Harvinaista minulta mutta nyt hehkutan meikkiä. :D Kuten kuviani nähneet ovat varmasti huomanneet, en yleensä meikkaa ollenkaan, silloin harvoin kun jotain laittanut niin rajoittuu silmämeikkiin. Meikkivoiteet, puuterit ym ei vain ole koskaan tuntuneet sopivalta. Meikkivoiteet on aina liian tummia, tukkivat ihon aivan totaallisesti ja tuntuu muutenkin lähinnä inhottavalta töhnältä naamassa. Puutereista on sentään löytänyt hyvinkin vaaleita sävyjä mutta tuntuivat yleensä saavan naaman näyttämään lähinnä hilseilevältä.

Olin katsellut näitä kaupassa jo jonkin aikaa mutta en ollut raaskinut ostaa kun yleensä ollut aina meikkeihin pettynyt ja jääneet sitten käyttämättä. Susanna kehui bloginsa meikki videossa näiden puuteria, juuri niistä ominaisuuksistaan mitä itsekkin kaipaan puuterista joten palasivat harkintaan, silti about 12€ hinta yhdestä meikistä tuntui liialta jos onkin turha ostos. Kun sitten oli tarjouksessa, 15€ 2kpl sarjan tuotteista niin päätin testata.  Kauan olen harmitellut sitä että meikit tuntuu vain pahentavan lookia mutta en harmittele enää, kerrankin saan ihoni näyttämään ihmismäiseltä! :D





Hemmetin edustava kuva musta taas mutta silti, tässä meikattuna luonnon valossa. Meikkivoide: Sävy 110 (Porcelain) Erittäin riittoisaa tavaraa, levittyy kevyesti kuin unelma. Ei tuki ihoa, ei tee rajoja, levittyy mukavasti sormilla. Ei nyt arpia peitä mutta en sitä vaadikkaan, mutta huomattavasti paremmalta nekin näyttävät. Toiset meikkivoiteet tuntuvat lähinnä korostavan kaikkia jälkiä ihossa. Mutta olen todella tyytyväinen siihen kuinka hyvin tasoittaa ihon värin ja peittää ne pienemmät virheet vaikka voidetta laittaa vain kevyesti. Iho tuntuu pehmeältä  ja näyttää kirkkaammalta, itse en koe näyttäväni yhtään paklatulta eikä kaverinikaan tajunnut mun meikanneen kun nähtiin. :D Erittäin suuri plussa on uv suoja, itse kun joudun aina laittamaan aurinkorasvaa niin ehkä nyt voisi hillitä sen laittamista naamaan, tekee ihon aina kiiltäväksi. Puuteri: Sävy 115 (Ivory) mukavan vaalea sävy, levittyy hyvin, ei pöllyä joka paikkaan eikä tee ihosta kuivan näköistä. Kätevä kuljettaa mukana ja suurta plussaa että rasiassa on kunnon peili ja vippa. :) Tekee iholle mattapinnan.
Ehkä sitä viimein minäkin voin opetella meikkaamaan. :D Matiaksen kans joskus puhuttiin siitä kuinka monet miehet ei tunnu näkevän tyttöystäviään koskaan ilman meikkiä. Parin  vuoden aikana Matias on nähnyt mulla meikkiä varmaan pari kertaa. :D Joskus näinkin päin. 
_____________________

Tällä hetkellä meikkilaukun sisältökin on hyvin suppea, jossain vaiheessa piti heittää sieltä paljon tavaraa mäkeen kun ei tullut käytettyä tai alkoi olemaan niin vanhoja ettei olisi kyllä uskaltanut käyttää edes enää.
Luomiväritkin on tällä hetkellä luokkaa mustaa, harmaata ja valkoista... pitäisi ehkä hommata joku väripaletti? Tässä kuitenkin käytetyimmät meikkini noiden Fit Me lisäksi.


POHJUSTUSVOIDE: Gosh Velvet Touch Line Perfector
Aivan mahtavaa tököttiä, hiukka hintavaa (22,50€) mutta erittäin riittoisaa vaikka tätä tahtoisikin koostumuksensa takia läträtä naamaansa loputtomasti, iho tuntuu meinaan ihan uskomattoman pehmoiselta tämän laittamisen jälkeen. Häivyttää epätasaisuuksia, poistaa kiiltoa, meikki levittyy paremmin ja kestää pidempään. Allergikolle suurta plussaa on hajusteettomuus. Hintansa väärti.

LUOMIVÄRIT: Oriflame Beauty Smoky Collection Eye Shadow Trio 
itselläni on sävysetti Smoky Black. 1 & 2 sävyssä ei iholla tunnu olevan hirvittävää eroa (ainakaan kuivalla siveltimellä laitettuna) joten tykkään laittaa kaveriksi kirkkaamman valkoista väriä Yves Rocherin Couleurs Nature paletista. Omani on sävyä "Lys Et Tulipe Noire" jota en nyt valitettavasti nettikaupasta löytänyt linkattavaksi. Tämän paletin musta ei ole koskaan ollut itselleni mieleen, jää turhan harmaaksi. Mutta valkoinen on nätti, toimii hyvin myös yksinään.

RIPSIVÄRI: Oriflame Visions V Freaking Amazing Waterproof Mascara
Lahjaksi saatu kuten suuri osa muistakin Oriflamen tuotetteista joita minulta löytyy. Mummuni näitä kaupittelee niin yleensä aina synttäreiksi/jouluksi ym saa jonkin näköistä settiä. Tämä ripsari on ollut hyvä, ei vedä ripsiä klimpille kuten jotkut mascarat ja kestääkin hyvin, luonnollisestikkin kun on vedenkestävä.

KULMIEN MUOTOILUVAHA: Lumene Blueberry
En koskaan ole tykännyt kulmakynien tekemästä vahvasta jäljestä joten jos tahdon kulmat kuriin ja niihin hiukan tummempaa väriä, käytän tätä.

KAJAL: Lumene Blueberry  
Tämä on uusi rakkauteni. <3 Yleensä olen vältellyt perinteisiä kajal kyniä koska a) väri ei ole riittävän musta, b) levittyvät huonosti c) kynää saisi teroittaa koko ajan ettää  saisi tarkan rajauksen.. Mutta tämä oli kaikkea muuta, sävy on syvän musta ja levittyy todella kevyesti! Pysyi todella kauan sisäluomellakin eikä tuntunut häiritsevältä silmissä/piilareissa. Tällä sain tehtyä myös hiuksen hienon rajauksen ihan ripsien tyveen. Ostan varmasti jatkossakin. Jos tämä olisi vedenkestävä, olisi täydellinen.
____________________

Meikkaustaitoni on erittäin hakusessa, tarvisi varmaan ostaa kunnon välineetkin että saisi oikeasti aikaan muutakin kuin sotkua. Lähinnä kai pitäisi opetella kärsivällisemmäksi ja suosiolla käyttää siihen vähän enemmän aikaa. Meikkaaminen on itselleni jotenkin niin vieras asia, ei meillä äiti tai siskokaan meikkaillut kun asuin kotona, eikä itellä ole koskaan oikein ollut kavereitakaan jotka meikkaisivat satunnaisia juhlia useammin. Ihan ummikkona saa mennä kauppaan ja ihmetellä miljoonaa putellia erikoisia tököttejä joiden käyttötarkoitus ei selviä mistään.
Kulmakarvoja piirtävää ihmistä minusta tuskin ihan heti tulee, neuroottisena ihmisenä en varmaan koskaan saisi niitä näyttämään riittävän symmetrisiltä että kehtaisin kämpästä poistua joten varmaan suurimman osan ajasta olisin sitten kulmaton ja muistuttaisin lähinnä syöpäpotilasta. Ehkä se riittää että kuulemma pipo päässä näytän siltä. :DD
Irtoripsiäkään en valitettavasti koskaan ole oppinut laittamaan, olen kyllä yrittänyt huonolla menestyksellä, en vain tajua, tarvisin jotkus pilkun nussinta ohjeet sellaiseen.
Myös yksi iso syy meikkaamattomuuteeni on ollut se että olen kasvanut siinä ajatuksessa että olen kertakaikkisen ruma, tämä siksi koska kaikki sanoivat niin, ihmiset koulussa ja kotona. Koska itsetuntoni oli tallattu maanrakoon, luovutin täysin ja ajattelin ettei mikään meikki tai muu tätä naamaa pelasta, tulen olemaan aina ruma. Jos en kelpaa tälläisenä ilman meikkiä, olkoon niin.
Mutta tässäpä muutama kuva vuosien varrelta missä minulla on enemmän tai vähemmän meikkiä. (Tässä olikin melkein kaikki mitä koneeltä löysin, en nyt lisäillyt niitä mitkä blogissani on jo näkynyt)

Tässä vain noita yllä mainostettuja Fit Me meikkejä

Tässä tämä mainitsemani syöpäpotilas look. :D Ihastuin kyllä ihan täysin noihin Barry M luomiväreihin. ^^ Harmillisesti ei vain täältä taida saada mistään ja ulkomailta tilatess hintaa tulee liikaa. (luomiväri: Barry M Dazzle Dust sävy 73)
Yhtien leimareiden meikki, ja tiedän, huulipunani on tässä ihan sutussa. :D (Luomiväri: L'oreal Paris ColorAppeal - sävy 65 Crystal Marin)

Kelpaako syyksi että oli joskus hyvin hyvin tylsä päivä? xD

Vanha kuva, Mau 15v. :D

Tämän luomivärin sävy on kyllä ehdoton suokkarini! Tätä väriä vain ei välissä ainakaan löytynyt enää mistään. (tämä on siis sama Crystal Marine mitä aiemmassa kuvassa)

En ole yleensä mikään huulipunien ystävä, sotkevat liikaa. :D Ehkä jos olisi sellaista huulipunaa joka oikeasti ei lähtis naamasta ennen kuin itse tahtoo, ihana korjailla koko ajan jos juo, syö tai tapani mukaan pusuttelen miestäni puoli iltaa. :D (luomiväri: Yves Rocherin Couleurs Nature Velvet Mousse -sävy 04 Amethyste. Huulipuna: Oriflame - sävy Frosted Plum)

Kajal. <3 juuri kävin hommaamassa uuden kun onnistun aina hukkaamaan kaikki. :D Nykyään saan sentäs tehtyä siistit rajaukset myös ylös, edistystä! :P Nestemäisiä rajausvärejä en oikein suosi, tuntuvat aina menevän päin peetä tai kiervelevän silmissä, ei taida oikein soveltua piilareiden kanssa? Tiedä noista sitten..

Harvinaisen "normaalin" näköinen minä. :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti